Orthodontic-Technics

Nederlands kwaliteitslab voor de orthodontist en tandarts

"Competitieve prijzen"
Door doordachte kwaliteitsbenadering

Orthodontic-Technics, is in 1982 in Nijmegen opgericht en heeft inmiddels een bewezen dienst in de wereld van orthodontie.

Het team van Orthodontic-Technics is een zeer kundig en gedreven partner voor uw praktijk. Een beugel is een maatwerk product dat met de hand vervaardig wordt in onze eigen orthodontisch laboratorium. Een veranderende wensen pakket voor u als specialist maakt een hoge kwaliteit en service graad een gerichte gemodificeerd orthodontisch product wenselijk.

Door de fantastische locatie kunnen wij u van Orthodontic-Technics u bedienen als geen ander laboratorium. Wij bieden alle mogelijkheden op het gebiedt van orthodontie, denk aan uitneembare en vaste apparatuur, essix, 3D. Ook kunt u de opdrachten direct op onze website digitaal verstrekken,

U bent de specialist, u weet wat u nodig heeft. Uw kennis en ervaring vergroot onze expertise en zorgt ervoor dat wij blijven leren. Voor ons is er maar 1 ding wat telt: een gezonde glimlach bij uw patient en bij ons allemaal. Wilt u meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of een bezoek brengen.

Orthodontic-Technics  een trots team voor vakmanschap, stabiliteit, continuïteit en integriteit.

Contact

Bolderweg 39F

1332AZ Almere

 info@o-t.nl

 +31 (0)24 – 322 69 32